TV ØSTFOLD NYHETER

Back

0 Country Comfort i juleprogrammet til TVØstfold

  • Nyheter
  • by Kjetil Aabø
  • 30-11-2019

Country Comfort åpner årets første juleprogram med egen tekst" Når et nytt barn er født" skrevet av Thorfinn Johansen. Den sanger er også på årets jule CD i Halden. - Jeg elsker jula, forteller solist og gitarist Jan Erik Karlsen i programmet og det er spesielt innholdet i jula som er viktig for meg. Kalenderen i desember for Country Comfort er full i år. - Vi har vel ikke hatt så mange konserter på lenge og det er jo hyggelig, sier Jan Erik Karsen som stiller med en ekte cowboy hatt i programmet. 

- Country Comfort fra Halden fremfører egne og andres julesanger i programmet, sier programleder Kai Robert Johansen. 

Bilde:  F.v. Gitarist Karl Fredriks Dahl, sanger og gitarist Jan Erik Karlsen, piano og trekkspill Thorfinn Johansen. Bak f.v. Programleder Kai Robert Johansen og sanger Inger Marie Bragvin.

 

Renate og Morten Gjerløw har premiere på sin nye julesang om Fredrikstad i programmet.

 

Årets første juleprogram på kanalen har også premiere med videoen til Renate og Morten Gjerløw. Dette er en flott bilde-hyllest til en vinterkledd by ved elva og vi ser det syngende paret på mange steder i musikkvideoen. Til og med nissen på kjøpesenteret er med i sangen. - Jul blir det, heter låta, forteller Morten og legger til at om ribba er mislykka, potetene melete, pakkene uteblir, så blir det jul uansett. 

 

Revyen Jula rundt på 80 minutter setter fokus på året 2019 med litt latter og gøy, forteller Guro Elise Berg, Knut Erik Rønne og Fredrik Bjørnstad. 

 

I et juledekorert studio har TVØstfold også besøk av gjengen rundt revyen "Jula rundt på 80 minutter" i Sarpsborg. Vi koser oss med valget i år og det blir masse morsomheter med jula, sier Fredrik Bjørnstad uten å røpe innholdet. Vi skriver alle tre tekster som vi håper skal treffe de fleste, sier Knut Erik Rønne og håper folket vil more seg på revyen. Vi liker å sparke fra litt noen ganger, sier Guro Elise Berg, men vi sparker oppover. 

 

Kommunedirektør Unni Skaar og Øyvind Hagen dir. for Quality hotel forteller om sine barndomsminner fra jula.

 

Programmet denne uka har også besøk av kommunedirektør Unni Skaar fra Sarpsborg, som forteller at da hun var ung så jagde vi julebukkene med noen store sabler som bestefaren min samlet på fra 1. verdenskrig  og Øyvind Hagen dir. for Quality hotel er fra fra Hole og forteller at familiene var på fiske allerede i august for å legge ned til rakfisk til jul. Vi kappes om å ha den beste rakfisken i vår  familie og i jula reiste vi rundt og bedømte hverandres rakfisk. Vi hadde også to uker på fjellet med rypejakt. Så hos oss var det masse forberedelser til jula, forteller Øivind Hagen i programmet.

 

 

Nissebarna til Kai Robert er på plass med to fine julesanger.

 

 

I juleprogrammet er det også masse julemusikk med Nissebarna til Kai Robert og Country Comfort fra Halden. Juleprogrammene til TVØstfold vises 5 ganger hver dag i hele desember og det blir et nytt program hver uke med mange spennende gjester fra hele Østfold. Programleder Kai Robert Johansen. Produsent Kjetil Aabø